Notícies

Comunicat davant la declaració d’independència

LLIBERTATS FA UNA CRIDA A la CONFIANÇA EN L’ESTAT DE DRET PER RECUPERAR LA DEMOCRÀCIA A CATALUNYA

Així mateix denuncia que la declaració d’independència manca d’eficàcia jurídica alguna

Davant la il·legal i antidemocràtica declaració d’independència votada avui al Parlament de Catalunya, LLibertats, associació integrada per juristes catalans, vol fer una crida a la tranquil·litat i la confiança en les institucions que democràticament han pres les mesures necessàries per recuperar el respecte a la llei i a l’Estat de dret, en definitiva per restaurar la democràcia violentada avui al Parlament.

LLibertats vol cridar l’atenció sobre el fet que la resolució aprovada avui al Parlament de Catalunya manca d’eficàcia jurídica en ser nul·la de ple dret, contravenint els diferents requeriments i sentències dictades pel Tribunal Constitucional, així com perquè vulnera l’Estatut de Catalunya que requereix en el seu article 222 una majoria reforçada per a qualsevol modificació, tal com han advertit els lletrats del Parlament.

Barcelona, 27 de octubre de 2017

Mas información info@llibertats.cat
Telf. 637 699 624